PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Hinauspalvelu nopeasti Nokialla ja Pirkanmaalla

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy hinaa ja kuljettaa henkilöautoja, pakettiautoja, moottoripyöriä sekä pienkoneita lähimmälle korjaamolle tai muuhun asiakkaan toivomaan paikkaan. Toimimme Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella.
Hinauspalvelun lisäksi tarjoamme monipuolisia ja luotettavia tiepalveluita kuten apuvirran antoa ja polttoaineen tuontia.

Hinaus luotettavasti

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnollisen kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme aina hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Panostamme mahdollisimman hyvään asiakaspalveluun ja meiltä saatava hinauspalvelu on siksi varsin kokonaisvaltaista.

Hinaus- ja tiepalvelut

  • Hinaus (henkilö- ja pakettiauto, moottoripyörä & pienkone)
  • Ojasta ja pientareelta vedot
  • Polttoaineen tuonti
  • Apuvirran anto 12 / 24 V -järjestelmille
  • Auton oven avaus

Tilaa ajoissa ja säästä

Kun tilaat hinauspalvelun tai ajoneuvon siirron ajoissa, saat sen halvemmalla hinnat alkaen 90 €. Toteutamme halpahinauksen yleensä 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta, yhdistämällä kuljetuksen muihin kuljetuksiin.
Ota meihin etukäteen yhteyttä ja kysy hintaa: 0400 530 634.

Ota yhteyttä hinauspalveluun ja tilaa hinaus!