PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Rengaspalvelua kellonaikaan katsomatta

Rengasrikko päivystys

 

Hinauspalvelu M. Sjöberg oy:n rengasrikko päivystys palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Mikäli auto tuodaan meidän hinausautollamme, emme peri rengastöiden päivystysmaksua, maksat ainoastaan työn ja osien hinnan

Mikäli hälytät meidät hallille, päivystysmaksu on 150 € + työ

 

Rengas työt

 

Jos  renkaasi on paikattavissa, paikkaamme sen aina ensisijaisesti tiloissamme laadukkaalla tubeless paikalla (45 €). Se laitetaan renkaan sisäpuolelta paikoilleen ja on ainut oikea tapa paikata rengas.

Hätätapauksissa voimme laittaa myös tien päällä paikan. Kyse on tällöin väliaikaisesta paikasta (20 €) ja tarkoitettu hätäkorjaukseksi. Sen takia suosittelemme, että paikkaamme aina renkaasi kunnolla tiloissamme.

Osaavat ammattilaisemme vaihtavat sinulle myös oman vararenkaasi tuosta vaan.

Rengaspalvelua autoalan osaajalta

Vuokraus ja uudet renkaat

 

Meiltä löytyy lainarenkaista yleisimmät rengaskoot. Mikäli meiltä löytyy sinulle sopiva rengas vuokraamme sinulle renkaan päivävuokralla 20 €/vrk.   Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa renkaan omaksesi. Kysy hintaa kuljettajalta.

 

Kun palautat vuokrarenkaan ja sinulla on uusi rengas, laitamme sen vanteelle ja tasapainotamme sen hintaan 20 €

Meidän kauttamme on mahdollista tilata uusi samanmerkkinen rengas kuin sinulla on alla. Saamme todella monimerkkisesti erilaisia renkaita, useasti jopa päivän toimitusajalla.

 

EMME OLE PERINTEINEN RENGASLIIKE, MEILLÄ EI OLE MUUTA KUIN PÄIVYSTYS

 

Emme vaihda kausirenkaita, meillä ei ole rengashotellia, emme toimita uusia 4 renkaan rengassarjoja, ainoastaan rengasrikko tapauksissa tilaamme yksittäisiä renkaita ja asennamme ne.

 

 

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • Rengas päivystyksen
  • renkaanvaihdot rengasrikkotilanteissa
  • tiepalvelun ja hinaukset.
  • Yrityspalvelut

Auton oven avaus Nokia ja Pirkanmaa

Auton oven avaus nopeasti ja luotettavasti Nokialla. Jäikö avaimet auton sisälle?
Älä riko ikkunaa, vaan soita meidät apuun!
 Jos avaimet jäivät auton sisäpuolelle, Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy pelastaa sinut pinteestä. Tulemme nopeasti paikalle ja avaamme auton ovet vahinkoa tuottamatta. Avaimien jättäminen / unohtaminen lukitun auton sisäpuolelle on varsin yleistä.
Uudemmissa autoissa lukkomekanismit toimivat aiempaa paremmin, mutta pakkanen tai elektroninen vika voi saada lukkojärjestelmän sekaisin. Tarjoamme palvelun auton ovien avaamiseen vahinkoa tuottamatta.
Tilaa auton ovien avaus päivystysnumerosta: 0400 530 634.

Apua jäätyneen lukon avaamiseen

Talvisin pakkanen voi aiheuttaa ikävän yllätyksen juuri kun pitäisi lähteä johonkin. Auton lukot ovat jäätyneet, eikä niitä saa auki. Lukot jäätyvät etenkin pakkasen iskiessä suojasään jälkeen, tällöin kosteus tiivistyy lukkopesään.
Lukkojen jäätymistä voi ehkäistä voitelemalla lukot säännöllisesti ase- tai lukkoöljyllä. Jäätynyttä lukkoa voi yrittää avata käyttämällä lukkosulaa tai painamalla lämmintä vettä sisältävää pientä muovipussia lukkoa vasten.

Ikkunaa ei kannata rikkoa

Vaikka lukko olisi jumissa, useimmissa tapauksissa autoon päästään sisään muilla keinoilla. Auton ikkunan rikkominen onkin viimeinen keino autoon sisään pääsemiseksi.
Ota yhteyttä ja tilaa auton oven avaus!

Emme vastaa ovien avaamistilanteissa mahdollisesti syntyvistä
vaurioista. Ovien avaaminen tapahtuu aina asiakkaan vastuulla.

Ovi lukossa ja avain sisällä?
Soita meidät apuun 0400 530 634