PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Rengaspalvelua kellonaikaan katsomatta

Rengaspalvelumme toimii rengasliikkeemme aukioloaikoina arkisin kello 8–16 ja lisäksi myös päivystysluonteisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Liikkeemme aukioloaikojen ulkopuolella puhelusi siirtyy suoraan ammattitaitoiselle päivystäjälle hinauspalveluumme, joka huolehtii rengastöistä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin – tarpeidesi mukaan, kellonaikaan katsomatta.


Yhteydenotot rengasrikon yllättäessä:

  • Nopeiten saat meihin yhteyden puhelimitse. Puhelinnumero 0400 152 247 palvelee sinua arkisin kello 8–16.
  • Kello 16 jälkeen ja viikonloppuisin puhelusi siirtyy suoraan päivystäjälle. Saat yhteyden päivystäjään myös puhelimitse numerosta 0400 530 634

Rengaspalvelua autoalan osaajalta

MS Rengaspalvelu 24h on Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy:n tuottama palvelu Pirkanmaalla. Palvelumme taustalla on runsain mitoin autoalan osaamista tiepalvelusta rengasmyyntiin. Meidän kauttamme saat kaiken avun, kun auto jättää tien päälle esimerkiksi moottorivian tai rengasrikon takia, tai kun etsit uusia renkaita autoosi. Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • Rengas päivystyksen
  • renkaanvaihdot
  • renkaanvaihdot rengasrikkotilanteissa
  • kesä- ja talvirenkaiden myynnin
  • tiepalvelun ja hinaukset.
  • Yrityspalvelut

Auton oven avaus Nokia ja Pirkanmaa

Auton oven avaus nopeasti ja luotettavasti Nokialla. Jäikö avaimet auton sisälle?
Älä riko ikkunaa, vaan soita meidät apuun!
 Jos avaimet jäivät auton sisäpuolelle, Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy pelastaa sinut pinteestä. Tulemme nopeasti paikalle ja avaamme auton ovet vahinkoa tuottamatta. Avaimien jättäminen / unohtaminen lukitun auton sisäpuolelle on varsin yleistä.
Uudemmissa autoissa lukkomekanismit toimivat aiempaa paremmin, mutta pakkanen tai elektroninen vika voi saada lukkojärjestelmän sekaisin. Tarjoamme palvelun auton ovien avaamiseen vahinkoa tuottamatta.
Tilaa auton ovien avaus päivystysnumerosta: 0400 530 634.

Apua jäätyneen lukon avaamiseen

Talvisin pakkanen voi aiheuttaa ikävän yllätyksen juuri kun pitäisi lähteä johonkin. Auton lukot ovat jäätyneet, eikä niitä saa auki. Lukot jäätyvät etenkin pakkasen iskiessä suojasään jälkeen, tällöin kosteus tiivistyy lukkopesään.
Lukkojen jäätymistä voi ehkäistä voitelemalla lukot säännöllisesti ase- tai lukkoöljyllä. Jäätynyttä lukkoa voi yrittää avata käyttämällä lukkosulaa tai painamalla lämmintä vettä sisältävää pientä muovipussia lukkoa vasten.

Ikkunaa ei kannata rikkoa

Vaikka lukko olisi jumissa, useimmissa tapauksissa autoon päästään sisään muilla keinoilla. Auton ikkunan rikkominen onkin viimeinen keino autoon sisään pääsemiseksi.
Ota yhteyttä ja tilaa auton oven avaus!

Emme vastaa ovien avaamistilanteissa mahdollisesti syntyvistä
vaurioista. Ovien avaaminen tapahtuu aina asiakkaan vastuulla.

Ovi lukossa ja avain sisällä?
Soita meidät apuun 0400 530 634