Hinaus- ja tiepalvelupäivystys 24/7 Soita 0400 530 634

PÄIVYSTYS 24/7

Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy AUTTAA AINA!

Soita 0400 530 634

Auton oven avaus Nokia ja Pirkanmaa

Auton oven avaus nopeasti ja luotettavasti Nokialla. Jäikö avaimet auton sisälle?
Älä riko ikkunaa, vaan soita meidät apuun!
 Jos avaimet jäivät auton sisäpuolelle, Hinauspalvelu M. Sjöberg Oy pelastaa sinut pinteestä. Tulemme nopeasti paikalle ja avaamme auton ovet vahinkoa tuottamatta. Avaimien jättäminen / unohtaminen lukitun auton sisäpuolelle on varsin yleistä.
Uudemmissa autoissa lukkomekanismit toimivat aiempaa paremmin, mutta pakkanen tai elektroninen vika voi saada lukkojärjestelmän sekaisin. Tarjoamme palvelun auton ovien avaamiseen vahinkoa tuottamatta.
Tilaa auton ovien avaus päivystysnumerosta: 0400 530 634.

Apua jäätyneen lukon avaamiseen

Talvisin pakkanen voi aiheuttaa ikävän yllätyksen juuri kun pitäisi lähteä johonkin. Auton lukot ovat jäätyneet, eikä niitä saa auki. Lukot jäätyvät etenkin pakkasen iskiessä suojasään jälkeen, tällöin kosteus tiivistyy lukkopesään.
Lukkojen jäätymistä voi ehkäistä voitelemalla lukot säännöllisesti ase- tai lukkoöljyllä. Jäätynyttä lukkoa voi yrittää avata käyttämällä lukkosulaa tai painamalla lämmintä vettä sisältävää pientä muovipussia lukkoa vasten.

Ikkunaa ei kannata rikkoa

Vaikka lukko olisi jumissa, useimmissa tapauksissa autoon päästään sisään muilla keinoilla. Auton ikkunan rikkominen onkin viimeinen keino autoon sisään pääsemiseksi.
Ota yhteyttä ja tilaa auton oven avaus!

Ovi lukossa ja avain sisällä?
Soita meidät apuun 0400 530 634